Gradovi

Gojković: Ljajić ili Dačić da budu predsednici Skupštine

BEOGRAD – Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da je, osim nedoličnog ponašanja poslanika opozicije, pogodilo i ponašanje poslanika koji čine većinu u parlamentu, a koje, kako je rekla, nije pogodilo njeno nerviranje i pokušaji.

Gojković je na tv Pink rekla da je pomislila da bi njen posao možda mogao da radi neki koalicioni partner, koji bi mogao da uspostavi red.

„Možda bih ja bila dobra ministarka, a, ne znam, Rasim Ljajić ili Ivica Dačić dobri predsednici Skupštine“, rekla je Gojković.

Ona je ponovila da se neće povući pred nasiljem i prostaklukom, ali da njen proces razmišljanja još nije prestao.

„Zavisi kako danas bude izgledala atmosfera, tako ću i ja reagovati“, rekla je Gojković.

Predsednica Skupštine Srbije ocenila je da krajnji cilj ponašanja opozicionih poslanika nije ona, niti parlament, već pokušaj destabilizacije Srbije.

„Ubeđena sam da to nije tako spontano kao što izgleda gledaocima, već da poslanici iz pojedinih opozicionih stranaka žele da negiraju sve ono dobro što se desilo danas u Srbiji“, rekla je Gojković.

Kako je istakla danas je Srbija jedina politički i ekonomski stabilna država u regionu, dok poslanici obozicije pokušavaju da obesmisle Parlament, svaku instituciju u državi i naprave haos.

„Ako bi došlo do neke velike tuče i nemilih događaja u Parlamentu, ko zna kako bi se to reflektovalo na ulici“, zaključila je Gojković.

Foto Tanjug/ D. Kujundžić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh