Gradovi

Gojković: Vojvodina zaslužuje bolju i odgovorniju vlast

KULA – Članica Predsedništva SNS Maja Gojković izjavila je danas da Vojvodina zaslužuje da nakon 24. aprila dobije bolju i odgovorniju vlast, kojoj će svi građani biti jednaki i koja neće iznositi uvrede na račun pripadnika nacionalnih manjina.

„Ono što građani očekuju, a što se ne dešava, to je izvinjenje Bojana Pajtića nacionalnim manjinama u pokrajini. Verujem da građani Vojvodine neće preći preko uvrede koju je uputio nacionalnoj manjini Slovaka i mi zaista svi zajedno i dalje očekujemo da se izvini za ono što je izgovorio“, rekla je Gojković u Kuli, nakon obilaska štanda SNS i razgovora sa građanima.

Ona je navela i da bi vlast DS i Bojana Pajtića u Vojvodini mogla da se uporedi sa vukom u jagnjećoj koži, koji je 16 godina govorio jedno, a kad je shvatio da će građani 24. aprila izabrati budućnost, a ne oličenje prošlosti koju još uvek oslikava u Vojvodini, pokazao svoju prirodu rečima koje je uputio Slovacima i uvredama na račun ne samo Slovaka, već i svih manjina.

„Mi smo ponosni što su nam svi građani Srbije jednaki, zalažemo se da i AP Vojvodina i Srbija budu takve kakve jesu – ovde su svi građani bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost jednaki“, rekla je Gojković.

Ona je dodala da očekuje da 24. aprila AP Vojvodina dobije odgovornu vlast koja će se posvetiti otvaranju novih radnih mesta, privlačenju investicija i poboljšanju stanja u zdravstvu i obrazovanju.

Gojković je navela da Kula, kao i mnoge druge opštine u Vojvodini, u kojima na vlasti nije DS, nemaju nikakvu pomoć niti podršku pokrajinske vlasti, što govori da je Pajtiću i DS bitan samo partijski i lični interes.

„Vojvodina zalužuje bolje i 24. aprila će građani pokrajine odlučiti da li su zadovoljni ovakvim stanjem, a verujem da nisu i da će glasati za budućnost i listu Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, rekla je Gojković.

Ona je u Kuli obišla radove na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 3,5 kilometara koja će rešiti problem kanala Begejac, koja je jedna od najkritičnijih ekoloških tačaka.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh