Gradovi

Gračanica: Zapaljen auto pravnog zastupnika opštine

GRAČANICA – U Gračanici je zapaljen automobil pravnog zastupnika te opštine, Negovana Šaranovića, a policija je izvršila uviđaj i započela istragu.

Rukovodioci opštine u Gračanici dobijali su preteće poruke i proteklih nekoliko meseci, ali policija još nije otkrila ko ih šalje, prenosi RTS.

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić izjavio je da je to treći ili četvrti put da se pale automobili ili imovina.

Kostić kaže da se nada da će počinioci tih dela najzad biti otkriveni i izvedeni pred lice pravde.

„Mislimo da policija nije apsolutno ništa preduzela u prethodna dva slučaja paljenja imovine naših funkcionera i da je ovo rezultat nerada policije“, rekao je Kostić.

Na pitanje ko bi mogli biti počinioci, Kostić kaže da su počele da stižu preteće poruke sa nepoznatih brojeva kada je opština počela da rešava probleme uzurpiranih stanova.

On navodi da je to prijavljeno policiji i dodaje da je ovo rezultat toga da policija ili nije reagovala ili nije ozbiljno shvatila te pretnje.

Kostić apeluje na policijsku stanicu u Gračanici, kosovskog ministra policije, KPS i sve koji su dužni da brinu o bezbednosti da krenu da rade svoj posao ne bi li sprečili ovakve incidente.

Foto Tanjug/J.Pap, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh