Novosti online

Град није донео одлуку о измештању голф терена са Аде, спремни смо на договор

Градски урбаниста Милутин Фолић изјавио је вечерас да Град Београд није донео одлуку о измештању голф терена са Аде Циганлије као и да су градске власти отворене за договор који ће омогућити опстанак тих терена.

Како је саопштио Беоинфо, Фолић је оценио да голф терени на Ади имају велики значај за Београд због чега је према његовим речима, градоначелник Синиша Мали већ разговарао са председницом управног одбора београдског Голф клуба.

„Већ следеће недеље биће организован и посебан састанак на ову тему. Град ће дати све од себе да се ови терени задрже и отворени смо за сваку врсту договора који ће омогућити да настави да постоји један врло квалитетан садржај од кога Београд може да има само користи”, казао је градски урбаниста.

Фолић је додао да не треба правити никакве афере о судбини голф терена, „тим пре што је план за уређење Аде Циганлије у изради скоро десет година и што је у току јавна расправа на којо свако може учествовати и дати своје виђење о тој теми”.

Голф клуб Београд саопштио је раније да је „непријатно изненађен и затечен” нацртом Плана детаљне регулације на сајту града Београда, којим је предложено уклањање голф терена са Аде Циганлије због потенцијалног загађења водоизворишта. (Бета)

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh