Gradovi

Grad podržao Evropsko prvenstvo u rvanju u Beogradu 2017.

BEOGRAD – Grad Beograd će rado biti organizator i domaćin Evropskog prvenstva u rvanju 2017. godine i pružiće podršku toj manifestaciji, izjavio je danas gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak.

On je to rekao na sastanku sa predstavnicima Evropske rvačke federacije i Rvačkog saveza Srbije sa kojima je razgovarao o organizaciji Evropskog prvenstva u rvanju koje bi bilo održano 2017. godine u Beogradu.

„Grad Beograd će pružiti svesrdnu podršku organizaciji Evropskog prvenstva u rvanju i potrudiće se da bude dobar domaćin, kao što je to bio prilikom održavanja velikih sportskih takmičenja, posebno u prethodnom periodu“, istakao je Gak, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Održavanje tog prvenstva je prilika za našu prestonicu da i dalje bude centar sportskih dešavanja i da promoviše kako rvanje tako i sport u celini, naglasio je on i poručio da je Grad Beograd otvoren za svaki vid saradnje.

Sastanku su prisustvovali predsednik Evropske rvačke federacije Ceno Cenov, predsednik skupštine Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije Milan Jelić i član upravnog odbora Rvačkog saveza Srbije Dragan Vulešević.

Foto Tanjug/arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh