• Južna Srbija

  GRAD U KOROVU, A ČELNICI SE UDOMLJAVAJU

  „Udarne, rupe, neobeležene ulice i pešački prelazi, neuređeni parkovi, nepokošena trava, deponije, ali uredno obeležena parking mesta JKP „Parking servis“ koji uredno ubira prihode, slika su Niša ovih dana, što nikada nije bilo u junu mesecu.
  Pred Palilulsko veče koje se održava, evo trideseta godina za redom, deo od Palilulske rampe do Željinog igrališta (iza pruge) predstavlja ruglo grada, a nekada je to bila parkovska površina, zasađena travom, uređena i oplemenjena sadržajima za decu“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.
  On podseća da, sa druge strane, predsednici niških opština bivaju nagrađivani za doprinos vazduhoplovstvu, love šakala, organizuju seoske olimpijade i pihtijade i mole boga da predsednik države ne raspiše vanredne lokalne izbore u Nišu jer će tako ostati bez funkcija, zato se mnogi kadrovi vladajuće stranke na brzinu udomljavaju u javno komunalnim preduzećima o čemu smo već govorili.
  „Gospodo, ako se već zapošljavate, dajte ostavke na odgovorne funkcije koje obavljate u gradu jer je očigledno čelnicima važnije da rade u Vodovodu i Gradskoj toplani nego da budu u službi građana i daju doprinos razvoju Grada“, zaključuje  Jovanović.
  On na kraju poručuje gradskim čelnicima:
  „Vi ne verujete u ono što radite, zato bežite pred izbore, pa većničke fotelje u carskom gradu  menjate za referentska mesta u javno komunalnim preduzećima.“
  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com