Politika

Gradonačelnik Mali: Laž je da podnosim ostavku

siniša mali,stefanović,maliFoto: Beoinfo/Jolanda korać

„To je još jedna u nizu laži Demokratske stranke koju ćemo dokazati. Očito da DS i njeni funkcioneri nemaju nikakav program, nikakvu poruku za naše sugrađane osim da bestidno lažu“, rekao je Mali u izjavi za Tanjug.

Internacionalni sekretar DS-a, Vladimir Todorić, ranije danas je na svom Twitter nalogu objavio da gradonačelnik Siniša Mali u ponedeljak podnosi ostavku, te da će izbori biti održani i u Beogradu.

Gradonačelnik Mali u ponedeljak podnosi ostavku. Izbori u Beogradu

— Vladimir Todoric (@VladimirTodoric) February 3, 2016

Za gradonačelnika je to, kako kaže, još jedna u nizu „brutalnih laži“ DS i njenih funkcionera.

„Kao što je lider DS Bojan Pajtić lagao da je premijer Vučić boravio u Dubaiju, a čovek je bio na svom radnom mestu, kao što su lagali o mojih 24 stana u Bugarskoj, a ovaj put lažu da ja podnosim ostavku u ponedeljak“, rekao je gradonačelnik.

Mali je istakao da je to još jedan primer na kojem se jasno vidi da DS nema nikakav program i da „ne znaju ništa da rade osim da bestidno lažu“.

„Mi u ponedeljak imamo veoma važnu sednicu Skupštine grada na kojoj ćemo doneti nekoliko važnih odluka za funkcionisanje grada i naše sugrađane. Ispravljamo i greške koje je učinila prethodna gradska vlast na čelu sa DS“, rekao je Mali.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh