Gradovi

Gradske pijace dobitnik priznanja Top Serbian brands 2015

BEOGRAD – Beogradsko Javno-komunalno preduzeće „Gradske pijace“ dobitnik je priznanja „Top Serbian brands 2015“ u kategoriji korporativni brend – javne usluge, kao najbolja kompanija u svojoj delatnosti prema izboru građana Srbije, saopšteno je danas iz tog preduzeća.

Ova nagrada se tradicionalno dodeljuje na početku svake godine za prethodnu godinu u 58 kategorija, a u organizaciji redakcije časopisa „Serbian Brands“ i portala bestofserbia.rs.

„Ova nagrada za Gradske pijace predstavlja dokaz da se kvalitet uvek prepoznaje. Rukovodstvo preduzeća će nastaviti sa odlučnošću da postavlja najviše standarde, kada su u pitanju usluge koje pružamo građanima“, naveo je direktor JKP „Gradske pijace“, Ivan Sočo, u saopštenju.

Dobitnici se utvrđuju isključivo prema glasovima građana Srbije, na osnovu nezavisne ankete, koja je sprovedena od 11. do 28. decembra 2015. godine.

U ovom istraživanju javnog mnjenja glavni uslovi za dodelu nagrade su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odlučnost u poslovanju, kao i poslovni rezultati, navodi se u saopštenju.

Foto Beogradske pijace

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh