• Novosti online

  Грбић саопштио шири списак играча за Лигу нација

  Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић саопштио је данас шири списак играча за такмичење у Лиги нација, као и састав стручног штаба.

  Како је саопштио Одбојкашки савез, Грбић је позвао 32 играча, а техничари су: Никола Јововић, Максим Буцуљевић, Андрија Вилимановић, Алекса Батак и Вук Тодоровић.

  Коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић, Душан Петковић, Божидар Вучићевић и Лазар Додић.

  Либера: Невен Мајсторовић, Горан Шкундрић, Никола Пековић и Стефан Негић.

  Блокери: Срећко Лисинац, Марко Подрашчанин, Петар Крсмановић, Александар Околић, Немања Машуловић, Стеван Симић, Ђорђе Илић и Стефан Ковачевић.

  Примачи: Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Немања Петрић, Лазар Ћировић, Милан Катић, Миран Кујунџић, Давид Мехић, Павле Перић, Лука Тадић и Данило Павловић.

  У стручном штабу биће тим менаџер Данило Мрђа, аналитичар Томазо Тотоло, асистенти Бојан Јанић и Игор Жакић, као и координатор стручног штаба проф. др Владимир Копривица. Такође, у стручном штабу су и кондициони тренери Урош Стојчов, Стефан Маркуљевић, Здравко Аничић и Владан Михајловић, лекар Љубан Мартиновић, физиотерапеут Дејан Вуковић и статистичар Ђорђе Пејић, преноси Бета.

  Одбојкашка репрезентација Србије ће у Новом Саду бити домаћин четврте групе првог викенда Лиге нација од 31. маја до 2. јуна, селекцијама Француске, Русије и Јапана.

  У првом колу, 31. маја Србија од 17 часова игра против Јапана, у другом колу дан касније од 19 часова против Француске, а у последњем колу, 2. јуна од 19 часова против Русије.

  У склопу другог викенда, од 7. до 9. јуна Србија ће у осмој групи играти у Канади против домаће селекције, Немачке и Аустралије.

  Трећи викенд на програму је од 14. до 16. јуна, а одбојкаши Србије ће у деветој групи играти против домаћина Португалије, Бразила и Кине.

  У склопу четвртог викенда, у 14. групи, од 21. до 23. јуна у Италији, српски одбојкаши играће против домаће селекције, Аргентине и Пољске.

  Последњи, пети викенд игра се од 28. до 30. јуна у Бугарској, а осим са домаћином, Србија ће у 19. групи играти још са Ираном и селекцијом САД.

  Финални турнир Лиге нација на програму је од 10. до 14. јула у Чикагу.

  Осим домаћина, на турнир ће се пласирати пет најуспешнијих репрезентација са укупне табеле после 15 утакмица.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com