• BG

  Gužve na granicama, putnička vozila čekaju dva sata na Horgošu

   

   

  Krаj rаdne nedelje donosi pojаčаn intezitet sаobrаćаja nа svim frekventnim prаvcimа, a na naplatnim stanicama u Srbiji nema duzih zadržavanja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

  Putnička vozila na graničnim prelazima sa Madjarskom na izlaz iz Srbije čekaju dva sata na Horgošu i sat vremena na prelazima Horgoš 2 i Kelebiji.

  Na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, putnička vozila čekaju sat vremena na izlaz iz Srbije i 20 minuta na ulaz u zemlju, dok se na prelazu Šid čeka sat vremena na izlaz iz Srbije.

  Putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, sa Severnom Makedonijom, čekaju sat vremena na ulaz u zemlju i 20 minuta na izlaz iz Srbije, dok se na prelazu Gradina, sa Bugarskom, čeka pola sata na izlaz i 15 minuta na ulaz u Srbiju.

  Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom automobili čekaju 20 minuta na prelazu Gostun, dok se pola sata čeka na prelazu Jabuka na ulaz u Srbiju.

  Kamioni na izlaz iz Srbije čekaju sat vremena na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, kao i na prelazu Sremska Rača, sa Bosnom i Hercegovinom.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com