• Hronika

  ХАПШЕЊЕ КОРУМПИРАНИХ ЛЕКАРА У НИШУ

  Vojna bolnica NišПрипадници Војнобезбедносне агенције, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, припадницима Војне полиције и Полицијске управе у Нишу, јутрос су лишили слободе пет припадника Војске Србије, лекара специјалиста Војне болнице у Нишу и четири лица која су овлашћени представници привредних друштава која се баве трговином ортопедских помагала, лековима и суплементима, потврдило је Министарство одбране Србије.

  Они су приведени због а сумње да су прописивали и препоручивали пацијентима ортопедска помагала, лекове и суплементе чији су дистрибуцију вршили само поједини привредни субјекти за шта су, на основу претходног договора са представницима ових привредних друштава, на незаконит начин периодично примали одређене новчане накнаде.

  Постоје основи сумње да је на наведен начин учињено више крвичних дела примања и давања мита и злоупотреба службеног положаја каже портпарол Вишег јавног тужилаштва у Нишу Владимир Станојевић.

  На основу налога Вишег јавног тужилаштва у Нишу, према лицима лишеним слободе биће одређено задржавање у трајању од 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити предати наделжном Вишем јавном тужилаштву у Нишу ради саслушавања.

  Незванично сазнајемо да акција није завршена и да се испитује рад још неких лица из нишког здравства.

  Љ.П.

  1 Komentar

  1 Komentar

  1. slobodanss

   5. јануара 2017. at 09:01

   Sada ce nasi prijatelji iz Francuske da puste Haradinaja i da zovu deo teritorije Srbije -Kosovo sta da rade sa njim.Te tako zlocinci iz Evrope se solidarisu sa zlocincima sa kosmeta a srbiju nipodastavaju.Eto to ce vlada da jos jedan udar ponizenja da tolerise

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com