• Gradovi

  Helikopter Vlade RS sa Svetlanom Ražnatović leteo samo iznad Banjaluke

  „Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine“, saopšteno je iz Helikopterskog servisa RS.

  U saopštenju se ističe da je let realizovan „u znak zahvalnosti Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, odnosno njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe“.

  „Svi letovi helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske registrovani su u Kontroli letova i te informacije dostupne su svima. Upravo zbog lake proverljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa, tvrdnje da su 31. decembra 2017. naši helikopteri korišteni po nalogu predsednika Republike Srpske smatramo zlonamernim“, naglašava se u saopštenju.

  Opozicione stranke zatražile su od Vlade RS da hitno odgovori je li tačno da je helikopter Republike Srpske u novogodišnjoj noći dovezao pjevačicu Cecu Ražnatović u Banjaluku, gde je nastupala u jednom privatnom noćnom klubu.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com