• Gradovi

  Hestil Srbija zvanično preuzeo Železaru Smederevo

  SMEDEREVO – Direktor kompanije Hestil Srbija Ajron & Stil, Song Sihai, poručio je danas na prvom sastanku sa direktorima pogona i sektora, nakon što je ta firma juče zvanično preuzela upravljanje i vlasništvo nad Železarom Smederevo, da ta firma ima dugoročni plan za ovu srpsku fabriku.

  „Kompanija Hesteel Serbia Iron & Steel d.o.o. Beograd preuzela je zvanično upravljanje i vlasništvo nad Železarom Smederevo dana 30. juna 2016. godine“, navodi se u saopštenju kompanije, i dodaje da je direktor novog preduzeća Song Sihai danas „održao prvi sastanak sa direktorima pogona i sektora,prvog dana nakon klozinga“

  On je na sastanku istakao kompanija Hestil ima dugoročni plan za ovu fabriku i da će „dati sve od sebe da zaštiti interese svih zaposlenih, iskustvo menadžmenta, a napredna tehnologija preuzeta iz Kine kao i investicije u zaposlene i životnu sredinu će poboljšati njen rad tokom narednih godina“.

  Song je takođe izrazio zahvalnost svim stranama koje su pomogle da u ovom tranzicionom periodu dođe do uspešnog preuzimanja fabrike.

  „Zahvalio bih se HPK menadžmentu i svim zaposlenima koji su doprineli radu fabrike i uspeli da održe kontinuitet proizvodnje i rad fabrike, kao i Vladi i Narodne Republike Kine i Srbije, svim advokatima i drugim učesnicima u ovom procesu. Sada postavljamo novi menadžment i novi sistem ocenjivanja radnog učinka, koji će omogućiti bonus zaposlenima koji doprinose razvoju našer fabrike“, poručio je Song.

  Novi prvi cibvek Železare je, takođe, rekao da kompanija želi da osnuje fond za socijalno najugroženije zaposlene, i na taj nacin pokaže da brine o svakom od njih, navodi se u saopštenju.

  Foto Hesteel Iron & Steel

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com