Regioni

HOROR U SPLITSKOJ DIKOTECI: Mladić pred mužem prstom silovao ženu na plesnom podijumu!

Prema optužnici, mladić je u disko-klubu nasrnuo na ženu na plesnom podijumu i protiv njene volje gurnuo joj prst u polni organ.

Prema optužnici, sve se odigralo u klubu u koji je oštećena žena stigla sa suprugom i društvom nakon što su pre toga slavili rođendan prijateljice. Ako bude osuđen, mladiću preti kazna od jedne do 10 godina zatvora.

„Kad smo došli u klub, za šankom je bio optuženi s društvom i već se tada počeo da se nabacuje jednoj našoj drugoj prijateljici. Bio je dosadan, uhvatio ju je s leđa, hteo je da pleše s njom, a ona mu je rekla da je verena i da se pomeri od nje. Mi smo se nakon toga raštrkali po klubu i ja sam u jednom trenutku videla crvenu kosu moje prijateljice koja je bila u vrlo neobičnom položaju. Leđima je bila pritisnuta o zid blizu ulaza u WC, obe su joj ruke bile podignute u vazduh, a videla sam jednog muškarca da rukom drži njene ruke“, rekla je prijateljica.

„Videla sam da se nešto čudno događa i potrčala sam prema njoj i kad sam došla, ona ga je držala rukom za majicu i govorila mu da sad neće nigde da ode. Zatim je došlo obezbeđenje, razdvojili nas i odgurnuli prema izlazu iz kluba.

Na pitanje advokata okrivljenoga, kazala je da se ne seća što joj je oštećena prijateljica govorila o tome što se zaista odigralo. Dodala je i da nikad nisu razgovarali o rezultatima lekarskog pregleda.

Okrivljeni mladić kazao je svedokinji da laže upitao je da li je videla da je nena prijateljica stavila ruke njemu oko vrata i skočila na njega.

(Slobodna Dalmacija)

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir

Autor: EPK,Foto: Profimedia

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh