• Ekonomija

  I do putnog osiguranja iz svoje fotelje

  putovanje, turistiFoto: Guliver/Getty/Thinstock

  Jednostavan proces kupovine omogućava građanima da putno osiguranje dobiju za svega nekoliko minuta, saopšteno je iz ove osiguravajuće kuće, a potvrda o osiguranju isporučuje se ne e-mail adresu čime je obezbeđena medicinska, putna ili pravna pomoći tokom boravka u inostranstvu.

  „Svesni smo modernih trendova u vremenu u kojem živimo i zato želimo klijentima da pomognemo da što pre zadovolje svoje potrebe za osiguranjem. Svest o putnom osiguranju u Srbiji je na nešto višem nivou u odnosu na ostale vrste osiguranja. Građanima treba pružiti više, a to je da u svega nekoliko koraka, brzo i lako kupe osiguranje i bezbrižno otputuju u inostranstvo, bez obzira da li je to zimovanje, praznično ili poslovno putovanje“, izjavio je Adamantios Hadžistilis, generalni direktor AXA Osiguranja, povodom pokretanja online prodavnice.

  U onlajn prodavnici „Osiguranje na klik“, moguće je kupiti putno osiguranje za individualna i porodična putovanja. Putno osiguranje mogu kupiti osobe do 85 godina starosti za putovanja širom sveta. Klijenti mogu izabrati jedan od tri vrste paketa, koji variraju zavisno od broja usluga i iznosa pokrića.

  Obezbeđeno je pokriće troškova u inostranstvu do iznosa od 35.000 evra.

  AXA Osiguranje članica je AXA grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja, sa oko 161.000 zaposlenih koji pružaju usluge za 103 miliona klijenata u 59 zemalja širom sveta.

  Link Izvora

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com