• Gradovi

  I&F Meken grupa nagrađena za Regionalni projekat godine

  BEOGRAD – Marketinška agencija I&F Meken (McCann) grupa dobitnik je priznanja za „Regionalni projekat godine“, koje joj je dodelila Srpska asocijacija menadžera u okviru „Godišnjih nagrada 2015“.

  To priznanje se dodeljuje kompanijama koje su svojim projektima doprinele promociji celog regiona kao investicione destinacije i razvoju spoljnotrgovinskih veza Srbije i zemalja u okruženju.

  Nagradu je, u ime organizatora, osnivaču I&F Meken grupe Srđanu Šaperu uručio predsednik Evropske menadžment asocijacije, Konstantinos Lambrinopulos.

  „Od osnivanja agencije, pre 18 godina, radimo na integrisanom pristupu na svim tržištima našeg regiona. Izgradili smo tim od 350 posvećenih i talentovanih ljudi, i zahvaljujući njima ova nagrada je i moguća“, izjavio je Šaper, navodi se u saopštenju kompanije.

  Investicijom u Hrvatskoj i preuzimanjem agencija Meken i Univerzal Meken Zagreb, I&F Meken grupa je postala drugi najveći afilijacijski partner kompanija IPG i Meken Volrd grupe u svetu, i vodeći regionalni komunikacioni sistem koji posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope.

  Foto Tanjug, S. Radovanović

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com