• Gradovi

  Иванишевић: Новак Ђоковић је мулац

  Председник Олимпијског комитета Србије (ОKС) Божидар Маљковић изјавио је данас да је тенисер Новак Ђоковић пример како би један врхунски спортиста требало да се понаша и открио како је за њега први пут чуо у Сплиту још 2005. године.

  – Био сам у Сплиту, послом, као бивши тренер Југопластике а време сам проводио и на тениским теренима. Једном приликом долазим тамо, седи „шарено“ друштво, велики фудбалери Шурјак, Буљан, Џони, кошаркаши Јерков и Шолман, секретар клуба Билић, Иванишевић отац и син, исто се отац зове Срђан. И ја питам, је ли Сплићани, шта има ново.

  И каже ми Срђан, „има ново, ви у Београду имате једног мулца, биће број 1“.

  То ми каже Срђан, ја питам Горана, који је иначе долазио и код мене у Барселону кад је путовао, каже јесте. Ја га питам шта га одваја од других, а он ми покаже на главу- испричао је Маљковић.

  Он је у емисији „Седмица“ Радио Београда истакао и да је Новак Ђоковић апсолутни феномен и као спортиста и као човек.

  – Да ли сте га икад ухватили или у тужним и срећним тренуцима да погреши, старији човек од њега би погрешио, дао неку нерезонску изјаву, али он никада. Све што је рекао, то је фантастично и може да уђе у уџбенике како се понаша један врхунски човек и спортиста. Имам обећање од његове маме, срели смо се недавно у Паризу, ишли смо заједно у Марбељу, разговарали смо и доћи ће овде у ОKС да прими пехар јер је једно седам-осам пута проглашенза најбољхег спортисту -рекао је Маљковић.

  Истакао је и да је у ОKС већ три године све подређено припремама спортиста за ОИ у Токију.

  Танјуг/Новости дана

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com