• Gradovi

  Izabrano 10 finalista 61. Evrosonga

  STOKHOLM – U finalu 61. takmičenja za „Pesmu Evrovizije“, 14. maja, osim „velike petorke“, naći će se i predstavnici Azerbejdžana, Rusije, Holandije, Mađarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, Češke, Kipra i Malte.

  Deset finalista izabrano je sinoć u prvom polufinalu popularnog takmičenja, glasanjem stručnog žirija i publike iz 18 zemalja koje su se predstavile.

  Za prolazak u finale borili su se predstavnici Finske, Grčke, Moldavije, Mađarske, Hrvatske, Holandije, Jermenije, San Marina, Rusije, Češke, Kipra, Austrije, Estonije, Azerbejdžana, Crne Gore, Islanda, Bosne i Hercegovine i Malte.

  Prvo polufinalno veče „Pesme Evrovizije“ otvorio je u Gloub areni u Stokholmu prošlogodišnji pobednik Mans Zelmerlov izvođenjem numere „Heroes“ sa kojom je pobedio u Beču.

  Zelmerlov i komičarka Petra Mede bili su domaćini i voditelji programa.

  Srpska predstavnica Sanja Vučić boriće se za plasman u finale 12. maja u drugom polufinalu kada će se predstaviti novih 18 učesnika „Evrosonga“.

  Preview

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  Slide

  U finalu 61. takmiccenja za „Pesmu Evrovizije“, 14. maja, osim „velike petorke“, nachi che se i predstavnici Azerbejdzzana, Rusije, Holandije, Madjarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, CCesske, Kipra i Malte. AP Photo

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com