• Politika

  Izbori za predsednika Srbije 2. aprila

  Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas izbore za predsednika Srbije za 2. april.

  Ona je po raspisivanju izbora pozvala gradjane da izaberu najboljeg kandidata koji će ozbiljno i odgovorno saradjivati sa Vladom Srbije.

  Maja Gojković je pozvala gradjane da podrže kandidata koji će zajedno sa Vladom da se bori za očuvanje stabilnosti i političke i ekonomske, koja je do sada postignuta, kao i za slobodu, nezavisnost i suverenitet Srbije.

  Ona je poručila predsedničkim kandidatima da u kampanji poštuju gradjane i da im se obraćaju svojim kvalitetnim programima, a ne mržnjom.

  „Želim da se za njihove glasove bore i radom i odgovornošću i da poštuju demokratske procese i volju gradjana koja će biti iskazana na izborima“, rekla je Maja Gojković.

  Ona je pozvala gradjane da 2. aprila izadju na izbore i svojim glasom odluče ko će biti predsednik u narednom periodu, odnosno u narednom mandatu.

  „Pozivam gradjane da pažljivo prate izborne kampanje i svojim glasom ocene na prvom mestu predsedničke programe jer su od izuzetne važnosti i za dalju budućnost Srbije i stabilnost države“, kazala je predsednica Skupštine.

  Odluka o raspisivanju izbora stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Srbije kada će početi rokovi za sprovodjenje izbornih radnji.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com