Gradovi

Izborna konferencija Opštinske organizacije PS u Krupnju

KRUPANJ – Izborna konferencija Opštinske organizacije Pokreta socijalista Krupanj održana je u Svečanoj sali Skupštine opštine Krupanj, saopštio je večeras Pokret socijalista.

Pored delegata i mnogobrojnih gostiju, konferenciji su prisustvovali i predsednik opštine Krupanj Rade Grujić, predsednik odborničke grupe SNS Zoran Zarić, direktorka Centra za socijalni rad Mara Damnjanović, član Izvršnog odbora Pokreta socijalista Zlatan Kojić i član predsedništva Pokreta socijalista Bojan Torbica.

„Predstojeći izbori prilika da građanima Srbije podnesemo izveštaj šta smo do sada uradili i dobijemo novi mandat kako bi nastavili borbu za pošteniju i pravedniju Srbiju“, rekao je Torbica, obraćajući se okupljenima.

Torbica je naglasio da će predstojeći izbori pokazati da je Pokret socijalista stožer okupljanja svih levih i progresivnih snaga u Srbiji, pre svega zato što je posle osam godina postojanja ostao veran svojim izvornim političkim načelima.

Na radnom delu Izborne konferencije prisutni delegati su izabrali novi sastav Opštinskog odbora PS Krupanj, koji će i u narednom preiodu predvoditi dosadašnji predsednik Duško Matić, dodaje se u saopštenju.

Foto Tanjug, video/ arhiva, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh