• Gradovi

  ИЗУЗЕТНА ПРОМОЦИЈА БЕЛЕ ПАЛАНКЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БАЊА ЛУЦИ

  ИЗУЗЕТНА ПРОМОЦИЈА БЕЛЕ ПАЛАНКЕ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БАЊА ЛУЦИ

  180 излагача из Србије, Македоније, Црне Горе и Републике Српске на јесењем сајму туризма у Бања Луци, дочекано је на свечаном отварању од стране представника Туристичке организације Беле Паланке.

  Наиме, у церемонији отварања сајма учествовала је општина Бела Паланка, коју је на овом сајму представила туристичка организација и Установа за културу ’’Ремезијана’’.

  Посетиоци сајма уживали су у традиционалним играма белопаланачког краја у извођењу фолклорног ансамбла  а пробали су и специјалитете од белопаланачке паприке вртке као и нашу баницу.

  ’’Изузетна је част отворити сајам у Бања Луци који има традицију дугу 21.годину.

  Општина Бела Паланка је још једном показала своју изузетну организованост у промоцији својих потенцијала и то је позитивно оцењено од стране организатора сајма.

  Желимо да на Данима Банице дочекамо туристе из Републике Српске и ово је заиста добар почетак сарадње са представницима из Бања Луке.’’- истакао је Горан Миљковић, председник општине Бела Паланка.

  Туристичка организација представила је на овом сајму и културно-археолошко налазиште Ремизијане у којој је живео и стварао Никета Ремезијански, један од првих епископа који је ширио хришћанство на овим просторима.

  “Наш штанд изазвао је велико интересовање не само посетилаца већ и медија, што јесте добар начин за промоцију туристичке понуде Беле Паланке“.- истакао је Милош Лилић, директор Туристичке организације Беле Паланке.

  Љ.П.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com