Gradovi

Janjić: Vlada podržala projekat izgradnje fabrike vode

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić saopštio je danas da je vlada premijera Aleksandra Vučića, podržala projekat izgradnje fabrike vode i obezbedila finansijske garancije za ralizaciju tog projekta.

Janjić je na konferenciji za novinare u Zrenjaninu rekao da ovo nije bio samo lokalni, nego i državni problem i da će se, kako je rekao, zajedničkim snagama doći do rešenja koje će Zrenjanincima obezbediti kvalitetnu pijaću vodu.

„Ne postoji više ni jedan razlog da se kasni, nema čekanja. Danas sam obavio razgovor sa izvođačima radova koji uveliko pripremaju tehnologiju i kada vremenski uslovi dozvole nastaviće se sa radovima“, rekao je Janjić.

Istakao je da problem neispravne pijaće vode, posle pola veka, više neće postojati, saopštila je Služba za informisanje Gradskog odbora SNS.

„Želimo da svi naši građani imaju jednake uslove, upravo iz tog razloga meštani naseljenih mesta će takođe dobiti vodu istog kvaliteta“, rekao je Janjić.

Radi se, kako je rekao, u interesu naših sugrađana i svih generacija koje dolaze, jer želimo da oni žive, rade i zapošljavaju se u svom gradu i upravo iz tog razloga obezbedićemo im uslove koje će im to omogućiti.

Foto Tanjug/Video, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh