• BG

  Janković: Novo rukovodstvo BIA poslovima bezbednosti bavi se na tabloidni način

   

  Janković: Novo rukovodstvo BIA poslovima bezbednosti bavi se na tabloidni način

   

  Lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković optužio je danas novo rukovodstvo Bezbednosno-informativne agencije (BIA) da se poslovima bezbednosti bavi na „stranački i tabloidni“ način.

  „Novo rukovodstvo BIA ne pokušava čak ni da napravi predstavu legitimnog i zakonskog rada, oni se poslovima bezbednosti očigledno bave na stranački i tabloidni način i zato ponavljam žrtva toga nije Saša Janković, već nacionalna bezbednost Srbije. Ti ljudi primaju plate da nas štite od spoljnih i unutrašnjih izazova, a ne da čuvaju vlast Bate Gašića, Andreja Vučića, Siniše Malog, Gorana Vesića od političke konkurencije“, rekao je Janković za televiziju N1.

  On je naveo da se u saopštenju BIA o tome da ne preduzima „radnje koje se odnose na sagledavanje aktivnosti“ Jankovića niti je on na posebnim merama, prepoznatljiv „rečnik“ bivšeg ministra odbrane i sadašnjeg direktora BIA Bratislava Gašića. U tom saopštenju BIA je navela da „sramotno“ da Janković „iznošenjem gnusnih laži i neistina tendenciozno želi da našteti ugledu BIA i svih njenih pripadnika“.

  „Možda je dobro što je Bratislav Gašić od prvog momenta pokazao da ima dva problema u Srbiji: terorizam i Sašu Jankovića, što jasno pokazuje koliko je politika došla do nivoa koji obesmišljava svaku državnu delatnost, pa i bezbednosnu“, kaže Janković.

  Janković je inače, juče na Tviteru objavio fotografiju čoveka čije je lice zamutio da se ne bi prepoznalo i natpis: „Krećem. Kuca poruku: ‘Sad odlazi, peške’. Vraćam se, slikam ga, kažem: ‘Ja ću ti platiti to piće. Biće najskuplje koje si ikad popio'“.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com