• Regioni

  Janković: Srbija je država koja je zaboravila na svoju funkciju

   

  Janković: Srbija je država koja je zaboravila na svoju funkciju

   

  Predsednički kandidat Saša Janković ocenio je danas u Subotici da je nedopustivo to što je država gradjane pretvorila u svoj servis umesto da im bude na usluzi.

  „Mi smo država koja je zaboravila na svoju funkciju, umesto da bude servis gradjana, država je gradjane pretvorila u svoj servis“, rekao je Janković na skupštini Madjarskog pokreta.

  Prema njegovim rečima, sve opštine u Srbiji spajaju isti problemi koji proističu iz loše vlasti i lošeg upravljanja institucijama.

  Iz tog razloga širom Srbije firme ne mogu da posluju, lekari ne znaju da leče, policija ne može da obavlja svoj posao, rekao je Janković.

  Kandidat za predsednika Srbije ocenio je da pripadnici manjina ne treba da žive jedni pored drugih već zajedno i dodao da je uveren da je svaka država bolja što su prava nacionalnih manjina zaštićenjija.

  Lider Madjarskog pokreta i bivši gradonačelnik Subotice Jene Maglai je rekao da u Srbiji mora da se vrati dostojanstvo gradjana i institucija i da Srbija već 30 godina čeka na čoveka kao što je Saša Janković.

  Nakon Skupštine Madjarskog pokreta Janković će u centru Subotice održati predizborni skup.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com