Gradovi

Jedna osoba poginula u želežničkom tunelu, pet saobraćajki

BEOGRAD – U Beogradu je noćas jedna osoba poginula u nesreći koja se dogodila u želežničkom tunelu u Belom potoku, a pored toga dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.

Nesreća se dogdila u 21 sat i 39 minuta u Belom potoku u opštini Voždovac u kojoj je muška osoba od oko 60 godina zgažena vozom u sredini želežničkog tunela, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nadas Macura dodajući da su lekarske ekipe morale da dođu peške do nastradalog.

U ostalim saobraćajnim nesrećama nije bilo teže povređenih.

Dve muške osobe od 25 godina povređene su u saobraćajnoj nesreći u oko 19 časova na uglu Uralske i Patrisa Lumumbe i prevezene u Urgentni centar.

Nešto iza ponoći na Pančevasčkom mostu u smeru ka Borči u saobraćjajnoj nesreći povređen je motociklista od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar s lakšim povredama.

U saobraćajnoj nesreći u 20 sati i 16 minuta, na skretanju sa autoputa ka aerodromu, jedna muška osoba, od oko 30 godina prevezena je u Urgentni centar.

Pola sata kasnije, u saobraćajnoj nesreći na uglu ulice Aleksandra Dupčeka i Miloša Bandića u Zemunu povređen je mladić od 21 godine i prevezen u Urgentni centar.

U 21 sat i 59 minuta u saobrahajnoj nesreći u ulici 29. Novembra u Malom mokrom Lugu, povređene su 3 ženske osobe, od 18, 19 i 44 godine i prevezene u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći su imale dosta posla kao i obično za viked u noći između petka i subote, rekla je Macura.

Hitna pomoć je noćas intervenisala 116 puta od kojih 26 na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali astmatičari, građani sa hipertenzijom, srčani bolesnici, bilo je alkoholisanih građana i sporadičnih tuča, navela je ona.

Hitna pomoć je juče intervenisala140 puta, dva puta u slučaju teških trauma a dogodilo se pet saobraćajnih nesreća.

Foto Tanjug/D. Peternek, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh