• Novosti online

  Jeličićeva odbrana tvrdi da je proces za polno uznemiravanje ‘formiran u medijima’

  Advokatica Zora Dobričanin, zastupnica Milutina Jeličića Jutke, okrivljenog za polno uznemiravanje Marije Lukić, ocenila je danas da je taj proces „formiran u medijima“, ali da se nada da će presuda biti doneta na osnovu činjenica, a ne „na osnovu pisanja novinara“.

  „Svedoci koje je predložila oštećena Lukić, daju iskaze u medijima, oštećena daje iskaze u medjima, zastupnik oštećene daje izjave medijima i postupak se vodi u medijima“, izjavila je Dobričanin nakon ročišta sudjenja koje je danas nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

  Ona je ocenila da je taj proces „politički zanimljiv“ jer je advokat Borivoje Borović potpredsednik Narodne stranke, a Marija Lukić aktivna članica te stranke.

  „Na današnjem ročištu je svih deset predloženih svedoka odbrane moglo da bude saslušano, a saslušana su samo tri. To je zbog toga što je Borović predložio izuzeće predsednika veća, a to nije zakonski dozvoljeno“, rekla je ona.

  Dobričanin je kazala da bi bilo bolje da su kamere medija bile u sudnici kako bi mogli da čuju na koji način se advokat Marije Lukić obraća svedocima i sam odgovara na svoja pitanja.

  „Nije mi jasno zašto ovaj predmet dobija ovoliku medijsku pažnju kada ima mnogo većih procesa od ovog“, ocenila je ona.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com