• Gradovi

  Jerkov (DS): Vreme je da se gradjanski protesti organizuju i u Novom Sadu

   

   

  Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov ocenila je danas da je vreme da se gradjanski protesti organizuju i u Novom Sadu, da Novosadjani pošalju jasnu poruku da će se boriti za demokratiju u svom gradu i u svojoj zemlji.„Osvajanje demokratije je borba koja se mora voditi u celoj Srbiji, a Novi Sad je svaki put do sada pokazao da ima snage da bude jedan od najvažnijih centara te borbe“, navela je Jerkov u pisanoj izjavi.

  Ona je kazala da je posle skoro mesec dana održavanja gradjanskih protesta u Beogradu jasno da gradjani Srbije više ne žele da trpe nasilje, autokratiju, pljačku i poniženja.

  „Oni su masovnim izlaskom na ulice pokazali da ne žele više da pristaju da budu žrtve, a činjenica da je na svakom narednom okupljanju bilo sve više ljudi govori o tome da ne žele ni da trpe laži koje režim Aleksandra Vučića plasira, kako o protestima, tako i o stanju u zemlji“, poručila je Jerkov, koja je i potpredsednica DS.

  Prema njenim rečima, ciljevi i zahtevi protesta moraju biti jasno postavljeni i sigurno je da će Novosadjani pokazati da im je dosta i da neće odustati sve do njihovog ispunjenja.

   

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com