• Novosti online

  Jerkov: Nije dovoljno lepiti plakate i sedeti u kafićima

  Potpredsednik Demokratske stranke Aleksandra Jerkov izjavila je da bojkot izbora podrazumeva mnogo više angažovanja i veći nivo organizacije nego učešće na izborima, posebno u situaciji gde su izbori neslobodni i ljudima na razne načine prete i ucenjuju ih da bi na izbore izašli.

  „Gradjanima dugujemo i jasan plan i objašnjenje kakav nam je plan pre, a kakav posle bojkota, čime ćemo meriti njegov uspeh i kako će on dovesti do pada (Aleksandra) Vučića, bez fraza, opštih mesta i parola koje im u ovoj kampanji opozicija nudi“, rekla je Jerkov za izdanje lista Blic od nedelje.

  Na pitanje hoće li ići po Srbiji i na table na ulazima u gradove lepiti nalepnice ‘bojkot’, ona je rekla da opozicija mora imati drugačiju vrstu odgovornosti prema gradjanima koji su, kako je ocenila, s pravom razočarani u mnoge koji su bili u vlasti.

  „Nisam sigurna da je lepljenje nalepnica na table sa imenima gradova i sedenje u kafićima sa nekoliko stranačkih aktivista najbolji način za to. Slično kao i sa izborima u Medvedji, kada je veliki deo stranaka već proglasio bojkot pa zatim dan proveo sedeći u kafićima i deleći do društvenim mrežama snimke iz Medvedje koje su napravili ljudi koji žive u Medvedji“, rekla je Jerkov.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com