Kultura

Još jedna knjiga!

hariFoto: JK Rowling

Autorka svetski popularnog serijala o Hogvortsu i malim čarobnjacima najavila je da će priču „Hari Poter i ukleto dete“ objaviti u vidu knjige-scenarija, piše britanska štampa.

Roulingova je prošle godine oduševila fanove kada je objavila da će novu Harijevu avanturu „ispričati“ na pozorišnim daskama, međutim, mnogi koji nisu sebi obezbedili karte za predstavu u Londonu ostali bi na taj način uskraćeni za nastavak priče.

Zato će „Hari Poter i ukleto dete“ osvanuti u vidu knjige-scenarija, a Roulingova je precizirala da nije u pitanju forma romana.

Radnja je smeštena 19 godina nakon završetka sedme knjige o Hariju Poteru, najavljeno je ranije.

„Nije uvek bilo lako biti Hari, pa nije ni sada, kada je Poter stresirani radnik Ministarstva magije, muž i otac tri deteta školskog uzrasta. Dok se Hari bori da zaboravi prošlost, koja odbija da ostane tamo gde joj je mesto, njegov najmlađi sin Albus mora da se izbor sa težinom porodičnog nasleđa koje nije tražio. Dok se prošlost i sadašnjost spajaju, otac i sin naučiće tešku istinu – tama nekada dolazi iz najneočekivanijih mesta“, navodi se u opisu.

U dvodelnoj predstavi, koja će biti postavljena u Londonu, igraće više od 30 glumaca, čija se imena za sada drže u tajnosti. Premijera je zakazana za jul 2016. godine.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh