• Novosti online

  Jovanović (LDP): Ideja o predizbornoj vladi nije da postanem deo vlasti, već jedini izlaz iz krize

  Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović rekao je da je predizborna vlada jedini izlaz iz krize i da će se do poslednjeg trenutka boriti za tu ideju, kao i da neće povlačiti svoju inicijativu.

  Jovanović je naveo da ta ideja predizborne vlade nije način da on lično postane deo vlasti, kako to pišu pojedini mediji, kako je rekao, već da je to način da se gradjani poštede „mrcvarenja“ koje očigledno predstoji.

  „Ne interesuje me da budem deo te vlade, niti se ovde radi o privatnim ambicijama, kako neki zamišljaju i za šta me optužuju. Predizborna vlada je jedini izlaz iz krize u kojoj se nalazimo i poslednja šansa da u izbore udjemo sa atmosferom koja bar malo liči na normalnu“, navodi se u pisanoj izjavi Jovanovića.

  On je dodao i da ga zanima šta o njegovoj ideji misli predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, Demokratska stranka, Dveri, kao i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sa svoje strane, mora da razume da ne može da odbija svaki predlog i da se ponaša kao predsednik jedne od stranaka koja, kako je ocenio, ide na te izbore dok ostavlja ostatak društva.

  Jovanović je istakao da ga ni danas ne zanima da bez glasova dodje na vlast i da ga interesuje da se dogovore oko elementarnih stvari u narednim mesecima i da ne prave od kampanje front, a od partijskih aktivista agresivne vojnike.

  „LDP ne mora biti deo vlade, ne mora ni da učestvuje na izborima, ne moramo jednu listu predati na proleće, ali sigurno nećemo odustati od borbe za normalno, demokratsko društvo samo zato što su neodgovorni pojedinci odlučili da i dalje eksperimentišu sa ovom zemljom“, rekao je Jovanović.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com