Politika

Jovanović: Nervoza, ali dogovor moguć

čedomir jovanović ldpFoto: Tanjug, Marko Đoković

On kaže i da opozicione stranke samo saradnjom, međusobnim razumevanjem i uvažavanjem mogu motivisati ljude da glasaju za njih i tako omoguće promene u Srbiji.

„Uprkos predizbornoj nervozi, verujem da je dogovor o saradnji moguć, kao što verujem da danas društvu dugujemo ozbiljnost i spremnost da partijske interese podredimo interesima građana. Jasno je da neophodna saradnja među našim strankama jer svaki naš nesporazum i sukob odgovara samo vladajućoj koaliciji Aleksandra Vučića i Ivice Dačića“, naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.


Jovanović je kazao da će narednih dana pokušati da uradi „sve“ kako bi se unutar opozicije uspostavilo neophodno poverenje.

Dodao je da veruje da su i druge stranke spremne na postizanje dogovora koji će omogućiti efikasnu saradnju kako bi se postigao uspeh na predstojećim izborima.

„To je platforma LDP-a i unutar saveza koji smo stvorili sa Borisom Tadićem i Nenadom Čankom i u odnosima koje imamo sa koalicijom okupljenom oko Demokratske stranke. Zbog toga insistiram na nastavku razgovora i momentalnom dogovoru kojim će se prekinuti besmislene stranačke svađe i sukobi, a našim biračima, umesto mučnog i ponižavajućeg strančarenja, ponuditi poštovanje i ozbiljnost koju zaslužuju“, naveo je Jovanović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh