Gradovi

Jovičić: Božović o korupciji, a zimuje na Maldivima

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da, kada o korupciji priča neko kao funkcioner DS Balša Božović, koji „navodno živi od poslaničke plate, a plaća 15.000 evra za zimovanje na Maldivima“, onda „normalan čovek mora da se zagrcne pred njegovom bahatošću, iskvarenošću i licimerjem“.

„Jasno je da Balša Božović i Demagoška stranka ne mogu ništa dobro da donesu Beograđanima, osim ponovne pljačke i poniženja“, navodi se u saopštenju SNS.

Jovičić je istakao da Srpska napredna stranka uspešno vodi prestonicu.

„Smanjili smo budžetski deficit i dug Beograda, počeli sa izgradnjom Beograda na vodi, izvršili smo decentralizaciju i razvijamo sve opštine ravnomerno. Za navođenje pojedinačnih uspeha bi mi trebalo mnogo više prostora“, dodao je on.

Beograđani će imati će imati priliku da na svojim opštinama daju ocenu našeg dosadašnjeg rada, ukazao je Jovičić.

„Odlučiće da li više veruju nama, sa kojima dele svoje nedaće i sreću, ili manekenima koji se pretvaraju da brinu o narodu, a u stvari brinu o svom tenu na Maldivima“, poručio je on.

Božović je ranije danas pozvao gradonačelnika Beograda Sinišu Malog da podnese ostavku kako bi se sa parlamentarnim i lokalnim izborima istovremeno održali i gradski izbori, i ocenio da je „Grad Beograd jedan od najkorumpiranijih gradova u Evropi“.

Gradonačelnik Mali je odgovorio da sigurno neću uslišiti molbu Božovića i podneti ostavku, a da će građani imati priliku da kažu šta misle o radu gradske vlasti na izborima za svih 17 opština.

Foto Tanjug/Z.Žestić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh