Gradovi

Jovičić: Građani će stati na put tiraniji korumpiranih

BEOGRAD – Građani će uskoro stati na put tiraniji korumpiranih kako na opštinskom, tako i na pokrajinskom nivou, poručio je danas poslanik SNS Aleksandar Jovičić u odgovoru demokrati Balši Božoviću.

„Da li će u zatvoru završiti oni koji su krali od dece ometene u razvoju, iz razvojnih fondova, koji su podstrekivali divlju gradnju i pravili najskuplje mostove na svetu kako bi sebi napunili džepove, ili mi koji donosimo Srbiji i Beogradu projekte koji će oživeti ne samo prestonicu nego čitavu građevinsku industriju, proceniće nadležni sudski organi“, istakao je Jovičić u pisanoj izjavi medijima.

Iz DS je ranije danas saopšteno da je Božović predao Skupštini Srbije Predlog zakona o prestanku važenja leks specijalisa o izgradnji „Beograda na vodi“, za koji smatra da je izuzetno štetan i da je „prevara u kojoj je za javni interes proglašeno to što će neko sebi na tom prostoru da sagradi šoping mol, hotel i kafanu“.

Funkcioner SNS je naveo da je Božović navikao na vreme kada je DS postavljala sudije i tužioce, pa se i danas zanosi dajući ovakve izjave.

„Sa druge strane, građani će svoj sud o ovome dati već na predstojećim izborima. Da li žele ponovo na vlasti da gledaju ljude koji su pravili trosruko veće deficite kako bi svojim firmama nameštali poslove i ispumpavali pare građana za sebe, koji su ugasili 400.000 radnih mesta, ali zato kupovali sebi pašnjake u centru grada, ili nas koji svakodnevno stajemo na put korupciji i odgovorno gradimo novu budućnost Srbije“, ističe Jovičić.

On poručuje da odgovor nije težak i da će građani uskoro stati na put tiraniji korumpiranih kako na opštinskom tako i na pokrajinskom nivou.

Foto/Video Tanjug, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh