Gradovi

Jovičić: Lažne demokrate podržavaju lažne nacionaliste

BEOGRAD – Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić danas je povodom poziva lidera DS Bojana Pajtića članovima i simpatizerima da na ponovljenim izborima na 15 biračkih mesta glasaju za listu DS S i Dveri, ocenio da „lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima“. .

„Naime jedna, makar na papiru i rečima, proevropska građanska stranka poziva svoje glasače da daju podršku, klerikalnim nacionalistima koji su striktno protiv Evropske unije. Nešto što se u drugim zemljama ne može zamisliti ni u najluđem snu, za Demokratsku stranku u Srbiji ne predstavlja nikakav problem“, naveo je Jovičić u saopštenju.

On je dodao i da su danas građani u prilici da vide šta se krije iza svih laži, manipulacija i praznih priča koje im lideri takozvane opozicije plasiraju svakoga dana.

„Lažne demokrate daju podršku i pozivaju svoje simpatizere da daju glas lažnim nacionalistima. Jasno je šta je jedini zajednički sadržalac u ovom slučaju, a to je da su lažni“, poručio je Jovičić.

On smatra da su to stranke bez ikakve ideologije, ideje i vrednosti, ni na levici ni na desnici, „već samo na putu beskrupulozne borbe za fotelje, prilike da se i ponovo čerupa državni budžet, da se ponovo potkradaju građani, da se opet voze službeni automobili, pljačkaju razvojne banke, nameštaju ortački poslovi“.

Prema njegovim rečima, konačno su prave namere ogoljene, ali građani Srbije su tome rekli dosta i ponoviće im to i 4. maja, kada će biti održani ponovljeni izbori na 15 biračkih mesta.

Foto Tanjug/video, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh