Gradovi

Jovičić: Licemerno da Božović traži izbore

Šef odborničke grupe SNS u beogradskom paralmentu Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je licemerno kada šef odborničke grupe DS Balša Božović traži izbore u Beogradu i priča o bedi i siromaštvu u glavnom gradu, kada je izdvojio 20.000 evra na letovanje u sred zime.

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS u beogradskom paralmentu Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je licemerno kada šef odborničke grupe DS Balša Božović traži izbore u Beogradu i priča o bedi i siromaštvu u glavnom gradu, kada je izdvojio 20.000 evra na letovanje u sred zime.

„Očigledno je da u sred zime voli da letuje i poziva građane da izađu na izbore i biraju nove odbornike. Ono što me boli kao čoveka je što bas Božović pominje bedu i siromaštvo.

Ako imate da izdvojite 20.000 evra na letovanje u sred zime onda je to poslednji čovek koji može da govori o bedi i sorimaštvu“, rekao je Jovičić Tanjug, pošto je prethodno Božović pitao zašto se i na nivou Beograda ne održavaju lokalni izbori.

Jovičić je rekao da građani treba da se sete šta su sve radili funkcioneri DS u prethodnom periodu, od lažnih obećanja, do političko-tajkunskih veza, malverzacija u Beogradu.

Jovičić je podsetio i da je lider DS Bojan Pajtić sa Briona tražio raspisivanje republičkih izbora, što, po njemu, jasno pokazuje o kakvom je profilu ličnosti reč.

Kako je dodao, oni imaju vremena za sve, za letovanja i zimovanja, a nemaju vremena da rade za građane.

„Skandalozno je, licemerno i bezobrazno da Božović govori o izborima“, rekao je Jovičić, podsećajući da su danas raspisani izbori u svih 17 beogradskih opština.

Kako kaže, DS ima potpuno legitimno pravo da na njima učestvuje, da im SNS ako budu bili bolji neće praviti problem, ali da je ako izgube i ne pređu cenzus u većini beogradskih opština red da kažu građanima da nisu zaslužili njihovo poverenje i da više ne traže raspisivanje izbora.

Jovičić je poručio da SNS i njen lider Aleksandar Vučić nemaju vremena za gubljenje, da žele da se bave krucijalnim problemima i da pozivaju sve na fer izbore.

„Mi ćemo naš program nastaviti da sprovodimo i da obrazlažemo građanima. Reći ćemo im šta ćemo da uradimo, kako ćemo da rešimo kanalizaciju, puteve, poboljšamo infrastrutkru, da uredimo zelene površine, fasade… To je naša obaveza i cilj“, rekao je Jovičić.

Foto Tanjug/ N.Jovanović, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh