Gradovi

Jovičić: Nove laži DS o Zakonu o stanovanju

BEOGRAD – Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić saopštio je danas da novi zakon o stanovanju ne uvodi nikakve nove troškove za građane i ukazao da Demokratska stranka o tome ponovo iznosi laži i širi paniku.

Pred nama je najprljavija kampanja ikada koja će se voditi protiv SNS-a, ocenio je Jovičić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, navodeći da je dokaz za to poslednja izjava poslanika DS Balše Božovića.

„Još jedno u nizu iznošenja potpunih laži, čiji je cilj da se širi najgora vrsta panike među građanima, bez ikakve odgovornosti i bez ikakvog osnova“, rekao je Jovičić.

On je istakao da građani neće imati nikakve nove troškove zbog novog zakona o stanovanju, plaćanje održavanja zgrade je transparentnija nego ikad, a zaštita kako stanara tako i vlasnika stanova je veća.

„Građani će moći da biraju da li žele da sami vode računa o svojim zgradama, ili će angažovati profesionalca, koji će morati da ima licencu, i čije udruženje će morati da bude registrovano kod Privredne komore“, objasnio je Jovičić.

On je istakao i da će ljudima koji žive u stanovima koji su u javnoj svojini biti pružena mogućnost otkupa što do sada nije bio slučaj, a čak i onima koji nisu u mogućnosti da plate će biti obezbeđen smeštaj.

„Ali ovakve izjave ne čude. Režim Demokratske stranke nije bio u stanju da uvede red niti u jednu sferu našeg društva, jer im red nije ni odgovarao, kada se red uvede onda ne mogu da se pljačkaju građani. Ali nećemo dozvoliti da se ovakvim potezima političkih očajnika oni zastrašuju. Nećemo dozvoliti da nas vrate u njihovo vreme pljačke, korupcije i kriminala. Srbija ide napred“, poručio je Jovičić u izjavi. SNS.

Foto Tanjug/Z.Žestić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh