Gradovi

Jovičić: Pajtić i DS nastavljaju da lažu

BEOGRAD – Izgleda da je Bojan Pajtić definitivno odlučio da se, umesto pravljenja izbornog predloga razvoja Srbije, bavi fabrikovanjem nepostojećeg obračuna Aleksandra Vučića sa njim, saopštio je danas potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić.

„Bojan Pajtić i DS nastavljaju da lažu. Još jedna u nizu neistina i obmana DS-a je ta da im je zabranjen skup u Mladenovcu. Istine radi, zahtev je podnet kasno i to za zauzetu salu u SO Mladenovac“, dodao je Jovičić.

„Bojan Pajtić je slagao za grafit „Smrt Pajtiću“, za koji se ispostavilo da ga je pisao upravo dugogodišnji član DS. U želji da sa šest odsto podrške i dalje vlada, izmislio je aferu prisluškivanja, za koju su ga, da podsetimo građane, demantovali svi „svedoci“ koje je sam naveo“, dodaje se u saopštenju.

Prema Jovičićevim rečima, Pajtić ne može da prihvati bolnu činjenicu da se njime ne bave ni mediji, ni premijer, ni predsednici drugih opozicionih stranaka.

„Jedina „istina“ koju funkcioneri DS znaju jeste kako da ukradu od hendikepirane dece i kako da opustoše pokrajinske fondove. Jedini koji oseća strah, i koji se boji istine, je Bojan Pajtić zbog svih malverzacija tokom kojih su građani siromašili, država propadala, a „demokratsko“ rukovodstvo kupovalo pašnjake, banje i vinograde“, dodaje se u saopštenju.

Foto Tanjug/S. Radovanović, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh