Gradovi

Jovičić: Šta Božović podrazumeva pod „bolje“?

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Jovičić danas je, povodom zahteva funkcionera DS Balše Božovića da gradonačelnik podnese ostavku, jer navodno „Beograđani zaslužuju bolje“, rekao da je problem samo u tome šta to „bolje“ podrazumeva.

Jovičić je upitao da li to „bolje“ možda podrazumeva najskuplje izgrađene mostove na svetu, 40 građevinskih dozvola godišnje, pašnjake na Vračaru, otimanje od dece ometene u razvoju, ili divlju gradnju lokalnih tajkuna.

„Možda gospodin Božović misli da građani zaslužuju tri puta veći deficit u gradskom budžetu poput onog koji im je obezbedila DS, kao i astronomske gubitke komunalnih preduzeća, koji bi verovatno služili da finansiraju tvitovanje i pisanje stranačkih izjava sa Maldiva i drugih tropskih destinacija“, navodi se u pisanom saopštenju.

Građani Beograda zaslužuju bolje od ove mračne prošlosti i to su sebi i izborili, rekao je Jovičić i istakao na predstojećim izborima će se izboriti i za bolju vlast u svim beogradskim opštinama.

Predsednik beogradskog odbora DS Balša Božović ponovo je ranije danas zatražio ostavku Malog. „Gradonačelniče, podnesite ostavku…Beograd zaslužuje bolje“, napisao je Božović u otvorenom pismu.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh