Gradovi

Jovičić: Živković najviše učinio – za sebe

BEOGRAD – Lider Nove stranke zaista i jeste učinio puno – ali za sebe, saopštio je danas potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić.

„Kada je Srbiji bilo najteže, Živković je sebi dodeljivao milionske subvencije kako bi napravio vinograd. Kada je Srbiji bilo najteže hapsio je redom i bez osnova, što je dovelo do toga da građani plaćaju odštete tim ljudima u stotinama miliona dinara“, istakao je Jovičić.

Nova stranka je ranije danas saopštila da je Živković, „u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Đinđić, sproveo najuspešniju policijsku akciju ‘Sablja’ tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum“. U istom saopštenju te stranke tvrdi se da je Jovičić zaslepljen strahom od Živkovića.

„Kada je Srbiji bilo najteže, Živković se družio sa pripadnicima Zemunskog klana. Da je duže ostao na vlasti ko zna koliko bi Srbiji tek bilo teško. Građani su se o doprinosu Živkovica njihovom životnom standardu i stanju naše države izjasnili više puta, dajući njegovoj partiji epitet kombi-stranke“, dodao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, ova politika je politika prošlosti, i dokle god je Srpske napredne stranke, ona se neće vratiti.

FOTO TANJUG/ OKSANA TOSKIC

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh