• BG

  ЈП „Путеви Србије“: Измена начина допуне уређаја за ЕНП на наплатним рампама

  ЈП „Путеви Србије“ обавештава кориснике електронске наплате путарине да jе од 15.07.2018.г. допуну уређаја за ЕНП на наплатним станицама, могуће извршити искључиво на видно обележеним саобраћајним каналима, у минималном износу од 2.000 динара, без права на остваривање попуста.

  Да би се свим учесницима који се определе за плаћање путарине електронским путем омогућио комфоран пролазак без заустављања кроз наплатне станице, ЈП „Путеви Србије“ је донело горе наведену одлуку.

  Одлука је донета због учесталих поступака појединих учесника у саобраћају, који на ЕНП каналима допуњавају уређаје само за износ путарине и тиме избегавају евентуално чекање на пролазима за мануелну наплату путарине и праве застоје у протоку возила.

  Напомињемо да у зони наплатне станице није могуће организовати посебне продајне пунктове за ову намену из безбедносних разлога, односно забране кретања пешака.

  Подсећамо све кориснике електронске наплате путарине да допуну уређаја за ЕНП могу извршити на 148 продајних места ЈП „Путеви Србије“ и овлашћених дистрибутера која су распоређена дуж свих деоница ауто-пута, на граничним прелазима, као и у већим градовима у Републици Србији. На тим продајним местима, допуна се може извршити у било ком износу и остварити различити попусти, зависно од висине износа уплаћених средстава.

  Списак дистрибутивних места за продају и допуну уређаја за ЕНП можете преузети на следећој адреси:

  http://www.putevi-srbije.rs/images/pdf/zahtevi/Spisak-distributivnih-mesta-za-prodaju-i-dopunu-uredjaja-za-ENP.pdf

  ЈП „Путеви Србије“

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com