• Novosti online

  Jugović: Jeremić je u Čačku persona non grata

   

   

  Bivši potpredsednik Pokreta socijalista Čačanin Bratislav Jugović je u izjavi za komentarpress.net rekao da je Vuk Jeremić od juče u svom Čačku persona non grata zbog, kako je ocenio, „nekorektnog odnosa Čačanina Vuka Jeremića prema Čačaninu Zoranu Drobnjaku“.

  „Nekorektnim odnosom Čačanina Vuka Jeremića prema Čačaninu Zoranu Drobnjaku, lider Narodne stranke je sebi pucao u zdravu nogu. Tamo gde je imao najveći glasački potencijal, Vuk Jeremić će imati rejting na nivou statističke greške“ rekao je Jugović i dodao da ni „čačanska dijaspora u Beogradu neće Jeremiću oprostiti laž da je Zoran Drobnjak pravosnažno osuđen“.

  Jugović ocenjuje da će Vuk Jeremić u Čačku „doživeti sudbinu Boška Obradovića“, što znači da će „Jeremić imati samo dva glasa u svojoj Ježevici kod Čačka“.

  Jeremić je u saopštenju, reagujuće na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da lider Narodne stranke „vodi bandu lopova“, rekao da je u Vučićevom društvu direktor preduzeća „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak koji je pravosnažno osuđen na godinu dana zatvora.

  Medjutim, uvidom u sudske spise može se utvrditi da Zoran Drobnjak nema pravosnažnu presudu, piše komentarpress.net.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com