• Gradovi

  Јуткина оставка стигла у скупштину Бруса

  Председник Скупштине општине Брус Мирослав Панић изјавио је за Радио слободна Европа (РСЕ) да је примио оставку досадашњег председника те општине Милутина Јеличића Јутке и да ће „у догледно време” бити одржана седница локалног парламента на којој ће Јеличића званично разрешити дужности.

  „То сигурно неће бити за три или два месеца, али сигурно ће да буде у догледно време. Ја не могу данас да закажем Скупштину. Морам да се консултујем са шефовима одборничких група, па када све то буде завршено, у неко догледно време ће се десити”, рекао је Панић за РСЕ, преноси Бета.

  Он је рекао да је јутрос добијена Јеличићева оставка која је прошла кроз писарницу и дошла до скупштинских служби.

  Јеличић, који се повукао са функције након оптужби за сексуално узнемиравање више жена, саопштио је јуче да је оставку у писаној форми поднео 11. марта.

  Јеличић је 1. марта изјавио да подноси оставку, због тога што се, како је саопштио, његов случај „користи за директан напад на председника Александра Вучића” и за „урушавање Српске напредне странке”, чији је Јеличић члан, а Вучић председник.

  Јеличића је за сексуално узнемиравање пријавило седам жена, а подигнута је оптужница у случају Марије Лукић која је током две године, колико је код њега радила, од Јеличића добила 15.000 ласцивних смс-ова, а покушао је на силу и да оствари физички контакт с њом.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com