• BG

  Кад економиста уређује саобрађај следи хаос: колона код Јагодине 14 километара, Зоранини путари поправљају ауто-пут у шпицу летње сезоне и транзита туриста

  До какве ситуације може да доведе нестручност и неспособност министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић уверавају се овог лета сваког викенда возачи на Коридору 10.

  На међународном аутопуту Београд – Ниш, кроз Поморавље, између Јагодине и Ћуприје, колона возила, вечерас је дуга око 14 километара и сваког часа је све дужа.

  Из правца Београда, колона се формира око километар од улаза у Јагодину, рекли су возачи Танјугу, на улазу на наплатну рампу у Јагодини, где је колона возила такође дугачка.

  Искључујући се на овој наплатној рампи, возачи заобилазе овај „чеп“ који је због радова на коловозу код села Мијатовац, возе регионалним путем до Ћуприје око 13 километара и ту се поново укључују на аутопут.

  Поједини возачи, међу којима је вечерас био и један аутобус са старним регистарским ознакам, извлаче се из гужве, и са четири укључена жмигавца, зауставном траком возе уназад и до километар, како би дошли до излаза за наплатну рампу и тако, возећи од Јагодине до Ћуприје, заобишли ову гужву.

  Зашто су радови морали баш сада да се изводе, а не пре можда 3 месеца када је била слаба фреквенција саобраћаја, то само министарка  зна.

  Михајловићева се после енергетике, прихватила посла у области за које нема стручне референце, а последице незнања испаштају грађани.

  После ортопеда Оливера Дулића, добили смо економисту Зорану да уређују саобраћај, грађевину и инфраструктуру.

  Министарка Михајловић је такође дозволила да грађани Србије плаћају скупљу путарину од странаца који пролазе кроз нашу земљу, а њен када Зоран Дробњак тражи већ и ново поскупљење јер само нови прилив новца може да покрије лошу организацију и неспособност.

  Н.П.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com