Politika

„Kad Ješić psuje novinarku onda je to DS-u smešno“

Aleksandar Vučić premijer SrbijeFoto: TANJUG / SRÐAN ILIC

Vučić je naveo niz situacija u kojima se potpredsednik Demokratske stranke Goran Ješić nepristojno ponašao prema novinarkama.

Vučić je u Skupštini Srbije komentarisao navode opozicije, koji su rekli da su dočekali redak dan da neki funkcioner bude smenjen, i poručio da s njima taj dan nikad nije dočekan.

On je kao primer naveo izjave potpredsednika Demokratske stranke Gorana Ješića koji je, kako je rekao, novinare vređao mnogo gore od Gašića.

„Na pitanje novinarke Alo koja kola vozi Ješić, potpredsenik DS je odgovorio ‘Šta vas briga šta sam ja kupio, šta te …….. šta sam ja kupio. Nisam dužan ništa da prijavljujem ljudima“, pročitao je Vučić izjave.

On je poručio da je razlika između njega i funkcionera DS u tome što njemu nije smešno ni kada ružno govori Gašić, niti kada govori Ješić.

„Vi niste smenili nijednog ministra, s vama to jednostavno nije išlo ni za teže stvari izjave i uvrede. Niste se toga setili. To je ona vrsta licemerja o kojoj sam pričao“, rekao je Vučić.

Premijer se saglasio sa opozicijom da je strašno ono što je Gašić rekao za novinare, ali zato će, istakao je, i biti smenjen, „iako se izvinio, ujutru ili uveče – svejedno“.

„Dočekali smo i da se Gašić izvini, a to od vas nikad nismo dočekali, od onih koji su deset puta gori u javnom diskrusu od Gašića“, rekao je Vučić.

„Meni je tužno što nikada niste u stanju da se izvinite“, poručio je Vučić.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh