Gradovi

Kampanja za veću bezbednost poljoprivrednika u saobraćaju

BEOGRAD – Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su, uoči predstojećih poljoprivrednih radova, kampanju pod sloganom „Brinemo o vama“, koja je namenjena povećanju bezbednosti poljoprivrednika u saobraćaju.

U okviru ove kampanje, NIS će obezbediti flajere na svojim benzinskim stanicama širom Srbije, u opštinama gde je po statističkim podacima kojima raspolaže Agencija za bezbednost saobraćaja, ugroženost poljoprivrednika najveća.

Kako je saopštila Agencija za bezbednost saobraćaja, poljoprivrednici će kroz flajer moći besplatno da se upoznaju sa savetima o bezbednoj vožnji, saobraćajnim propisima i važnosti tehničke ispravnosti vozila.

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja od 2012. godine zajednički organizuju brojne akcije, a saradnja je ozvaničena protekle godine potpisivanjem zvaničnog protokola.

Zajednička kampanja će se sprovoditi kontinuirano tokom cele godine, kako bi uspela da dopre do svih ugrožnih grupa učesnika u saobraćaju, kroz prevenciju, edukaciju i razvoj saobraćajne kulture, dodaje se u saopštenju.

Foto Tanjug/ N.Jovanović, ilustracija

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh