Gradovi

Karadžić i Kokeza: Sumnja u rad sudijske komisije

BEOGRAD – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS S) Tomislav Karadžić i potpredsednik Slaviša Kokeza najavili su preispitivanje rada sudijskih organa FS S na sednici Izvršnog odbora FS S koja će biti održana sutra.

„Sudijska komisija FS S je nezavisno telo naše organizacije koje ima punu autonomnost u donošenju odluka, ali imajući u vidu sve okolnosti prilikom analize spornih događaja sa utakmice između Partizana i Crvene zvezde, odnosno navodne jednoglasne odluke članova komisije i posebno njihove reakcije da ne potpišu zapisnik sa odlukama koje su doneli, postoji osnovana sumnja u rad iste. Zbog svega navedenog, a pre svega odsustva obaveze da se pismeno prihvati odgovornost za donetne odluke, rad sudijskih organa FS S biće pod lupom članova Izvršnog odbora FS S“, ističe se u zajedničkoj izjavi Karadžića i Kokeze za sajt FS S.

Ranije danas sudijska komisiaj utvrdila je da glavni sudija Vlado Glođović nije pogrešio kada nije dosudio penal za Partizan u 12. minutu, ali da jeste njegov pomoćnik Nemanja Petrović u 47. minutu kada je Nemanji Mihajloviću poništen gol zbog ofsajda.

Foto Tanjug/D.Stanković, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh