• Novosti online

  „КарГо” најавио штрајк глађу уколико се не пронађе решење

  Председник удружења „КарГо” Александар Вучић позвао је све чланове тог удружења „да не почињу штрајк глађу” и поручио да ће „уколико се не пронађе решење, штрајк глађу отпочети људи који воде ‘КарГо’“.

  „Таксисти се понашају као картел, али ми живимо у Београду, а не у Медељину и мора бити слободе избора, бољих услуга, нижих цена, а таксисти су најавили штрајк против Београда и против свакога ко жели да у њему било шта промени и побољша”, казао је Вучић на великом састанку тог удружења.

  Вучић је казао да постоји „такси картел који прети, уцењује и који је насилан,„ а да у Београду морају да „постоје ред, закон, конкуренција и боља услуга, и морају да се плаћају порези.„

  „Сметамо им јер показујемо да је могуће радити и без субвенција за аутомобиле, и по нижим ценама, боље, и без репрограма за нагомилани, неплаћени порез”, додао је он.

  Удружење „КарГо” покренуло је хуманитарну акцију прикупљања новца за Радована Самарџића из Обреновца који болује од церебралне парализе, па су му потребна колица, преноси Бета.

  Вучић је разговарао са Самарџићем и обећао да ће „сакупити милион динара за његово кретање” а позвао је и таксисте да се придруже овој хуманитарној акцији.

  Штрајк глађу чланова удружења „КарГо” заказан за 27. мај требало је да буде одговор на протест удружења таксиста „СИТАБ” најављен за тај дан.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com