• Politika

  Karić: U narednih pet godina u Srbiji neće biti nezaposlenih

  Beograd, Skupstina novostidana.rs2Predsednik Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić izjavio je danas u Ćupriji, na mitingu podrške predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiču, da u Srbiji u naredih pet godina neće biti nezaposlenih.

  Zahvaljujući Vučiću u Srbiji otvoreno je više fabrika nego u celom regionu, rekao je Karić, pred oko, kako PSS navodi, 5.000 ljudi i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost.

  Karić je, kako se dodaje u saopštenju PSS, obećao da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da „svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije“.

  Prema rečima Karića, svi gradjani Srbije bi 2. aprila trebalo da izadju na birališta „i daju glas pobedniku Aleksandru Vučiću“.

  „Glas za Vučića je glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir“, ocenio je Karić i dodao da je Vučić „pomirio Srbiju sa svetom“, da su mu „širom otvorena vrata u Moskvi, Berlinu, Pekingu i Vašingtonu“.

  U saopštenju se dodaje da je Bogoljub Karić pre više od 15 godina proglašen za počasnog gradjanina Ćuprije, zbog „ogromne pomoći njegove porodice i kompanije u obnovi srušenih mostova i Više medicinske škole“ u tom gradu.

  Na mitingu podrške Vučiću govorili su i predsednik Opštine Ćuprija i lokalnog odbora SNS Ninoslav Erić, predsednik lokalnog PSS Goran Savović i predstavnik rudara tog kraja Zoran Mitrović.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com