• Gradovi

  Kineska kompanija ulaže u Jugoimport SDPR?

  BEOGRAD – Ministar odbrane Zoran Đorđević i potpredsednik kompanije „Poly Technologies Inc“ Dai Ning razgovarali su danas o razvoju saradnje u oblasti namenske industrije i o mogućem ulaganju te kineske kompanije u Jugoimport SDPR.

  Bilo je reči i o mogućnostima za rad na zajedničkim istraživačkim i razvojnim projektima iz oblasti naoružanja i vojne opreme, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

  Đorđević je naglasio da je Ministarstvo odbrane veoma zainteresovano za zajedničke projekte na istraživanju, razvoju i proizvodnji sredstava NVO i otvoreno za pregovore i nalaženje modaliteta saradnje u obostranom interesu, uključujući i eventualni zajedniči nastup na trećim tržištima.

  On je zahvalio na iskazanoj volji kompanije „Poly Tećnologies Inc“ za ulaganja u „Jugoimport SDPR“ i privredna društva odbrambene industrije Srbije, koja, navodi, predstavljaju veoma značajan i vitalan rastući segment srpske privrede.

  Ministarstvo odbrane snažno podržava inicijativu i napor da se nađe neki oblik saradnje kroz ulaganje kompanije „Poly Technologies Inc“ u „Jugoimport SDPR“, u čemu presudnu ulogu, navodi se u saopštenju, ima njihov zajednički interes i dogovor.

  Foto Ministarstvo odbrane

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com