• BG

  Клинтонова лажна творевина “Kосово“ је држава џихадиста у срцу Европе

   

  Политичка аналитичарка из САД Памела Гелер каже да је Kосово „држава џихадиста у срцу Европе“ и да је њен савет америчкој администрацији поводом косовског чвора да обавезно подржи Србију.

  – То је став који имам годинама, од времена када је председник Бил Kлинтон направио једну од многих катастрофалних грешака, подржавајући муслиманску страну током грађанског рата у Босни – наводи Гелерова за „Новости“.

  На питање како види неуспех самопроглашене државе Kосово у Интерполу, она истиче да се у организацијама као што је Интерпол реална ситуација ставља испред политичке коректности.

  – Чланице Интерпола су признале чак, иако је то прећутано, да је Kосово пуно џихадиста и исламских терориста који се могу инфилтрирати  у приштинске институције.

  То није нужно за промену у ставу међународне заједнице.

  Још не постоји опште признање на нивоу ЕУ и УН о томе шта је Kосово и зашто је оно значајно за Европу.

  Мени је јасно да је Kосово џихадистичка држава у срцу Европе – каже Гелерова.

  Упитана да ли би Трампова администрација подржала националне интересе Србије у БиХ и на Kосову она каже:

  „Да, имате пријатеље у америчкој администрацији.

  Свакако саветник председника Џон Болтон има објективнији став и има више разумевања за ситуацију на Балкану него многи други спољнополитчки стручњаци“.

  Она наводи да се Болтон годинама супротстављао стварању независног Kосова, а сматра да „и Болтон и Трамп имају заслуге за промену спољне политике према Kосову“.

  Поводом пресуда Хашког трибунала који је за ратне злочине осудио на десетине Срба, а веома мали број Бошњака и Хрвата, оцењује да је „тзв. међународна заједница за људска права дубоко корумпирана и пристрасна када су у питању немуслимани“.

  Лист пише да је Гелерова амерички активиста, новинар и политички коментатор, а у јавности је позната и по снажним везама са највишим функционерима Трампове администрације, укључујући и саветника за националну безбедност Џона Болтона, као и да је тренутно председница невладине организације „Зауставимо исламизацију Америке“.

  Извор: Вечерње новости

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com